BREV FRÅN CONNY

Vissa dagar är bättre än andra i livet och idag är en sådan dag! Ett brev som detta ifrån en tidigare elev betyder mer för mig än något annat. Det är Så viktigt för oss här på skolan att eleverna ska känna stolthet över att ha gått här hos oss och jag kunde inte vara stoltare över våra elever! Det är Ni som är våra ambassadörer och Ni är alltid välkomna tillbaka! Med glädjetårar läser jag Connys brev:

Hej finaste Linda!


Hoppas du mår bra!


Vill tala om hur otroligt mycket skolan gett mig! En bättre utbildning finns inte! Och alla positiva ord som florerar om mikasmakeupacademy gör att jag känner mig otroligt stolt att fått gå just den:)

Har gjort några fotojobb och reklamjobb och så… och man känner verkligen att man är lite bättre än andra;) Tack vare er!
Nu har jag även fått ett tv -serie- jobb , där jag ska assa en kvinna med hår och smink fram tom midsommar! och ha hand om birollerna+vara på inspelningsplats med ett skarpt öga. En tv-serie med Robert Gustavsson i 10 avsnitt:) ska bli jätteskoj! + Att en filmbolag har hört av sig, där dom vill att jag ska ha hand om Jonas Karlssons smink under en hel inspelningsperiod i Gbg efter midsommar:) Spännande!:)

Hoppas allt går bra med nya eleverna!
Jag saknar er och skolan, så jag kommer snart och hälsar på!

Ge Veronica en stor puss och en till dig med!

Pussåkram

Conny

Kommentera »

Speak Your Mind

*

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO