2015 - 06 - 23

EFTER PRAKTIKEN PÅ PARTAJ

Nytt mail från fina Julia! Julia blev erbjuden en praktikplats av oss på Partaj i början på året, nedan kan ni läsa om hur det har gått för henne och hur framtidsplanerna ser ut! Att våra elever återkopplar till oss för att uppdatera om tiden efter utbildningen är fantastiskt, att få följa dom hela vägen mot sina mål är något vi verkligen uppskattar, det ligger oss varmt om hjärtat!!
Vi önskar Julia stort LYCKA TILL!

Hej Linda och Johanna,
Ville bara uppdatera er om hur det går!
Praktiken på Partaj är nu slut och det har varit otroligt kul, lärorikt och utvecklande – känner mig som en uppgraderad människa efter den här tiden. Att gå in på heltid var ett riktigt bra beslut! Bifogar en glad bild på mig och mitt underbara team när vi spelade in sista avsnittet tillsammans med Jenny Strömstedt.
 
Och nu då? Nu assisterar jag Heléne Norberg (som jobbar för Mia Bengtsson på Partaj) på den där sitcomen för SVT Barnkanalen med Nordisk Film som ni mailade ut om. Själv trodde jag inte att det skulle gå eftersom det krockade med Partaj, men hårt jobb lönar sig – det var nämligen Heléne själv som frågade om jag ville assa henne, hon hade hört att någon från skolan hade sökt och hoppats på att det var jag haha! Då var det lätt ordnat med datum som krockade. Är så jäkla stolt och glad över att jag lyckats göra ett så pass bra intryck.
 
Sen är ju det här med betalade jobb fortfarande ganska ovanligt och att sitta i klubbkassan på Södra Teatern (Som jag gör i skrivande stund) känns så långt ifrån vad jag vill göra så nu tänker jag kontakta UMG och se hur det går.
När vi blir klara med inspelningen i juni har jag tänkt ta tag i uppbyggandet av min portfolio, har ju noll tid över för det nu, och försöka glida in på lite mer beauty istället för mask. Tar det första lilla steget i den riktningen och sminkar en tjej i kören till hennes bröllop i augusti.
 
Känner mig för tillfället ganska lugn och säker för nu har jag fått något slags bevis på att jag kan och att jag gör ett bra jobb. Nu vet jag att jag bara behöver bi lite varm i kläderna, som vem som helst, så flyter allt på! Stort tack för alla ovärderliga tips på hur det faktiskt är ute på jobb, hade nog fått lite panik om jag kommit helt oförberedd.
 
Nu den senaste veckan har jag haft en otroligt stark känsla av att vara i början av någonting och jag vet att jag inte behöver stressa fram något!
 
Med de orden signar jag ut.
Kramar,
Julia
klappa2000