FASHION WEEK I BILDER

Stockholm Fashion Week är över för den här gången och vi är så lyckliga att ha fått dela denna upplevelse med våra elever och alla inblandade även denna säsong!

Det har varit långa dagar och mycket slit men lika mycket adrenalin, teamwork och glädje i lokalerna! Vi känner oss så trygga och säkra med att jobba sida vid sida med våra gamla elever i både hår och makeup, och de har alla visat på prestationer i toppklass, på alla visningar. WOW är den enda ordet att beskriva dessa tre dagar med!

Aldrig förr har vi sett så många gamla MAKEUP ACADEMY tjejer och killar på plats under fashion week. Så gott som var enda team hade någon tidigare elev från våra skolor på plats, och inte minst hade även tjejerna från  Göteborgskolan tagit sig hela vägen upp och visade vad de gick för! Så roligt att vi samlades från alla olika delar av Sverige för att göra detta tillsammans!

Ni kan se alla backstage bilder och bilder från visningar och kollektioner på bland annat fashionweek.se , bon.se och elle.se där vi har lånat några av bilderna nedan.

 

Stockholm fashion week is over for this time and we couldn’t  be more happy to have shared this experience once again with so many of our old students! Never has there been so many old MAKEUP ACADEMY girls and guys working at fashion week. We are the proudest school ever! 
Old students from all over the country came and worked hard and delivered a perfect result at every show!
Thank you so much everyone, we are looking forward doing this again next season!

 


Parts of the MAKEUP ACADEMY team!
DailyRoutine
Makeupartist Elvira for DailyRoutine
Makeup for Ida Sjöstedt, picture by ELLE.se

Makeup for Ida Sjöstedt, picture by ELLE.se

Makeup for Stylein, picture by Elle.se
Picture by Fashionweek.se
Hair and makeup by MAKEUP ACADEMY for Hugo Boss and Mercedes-Benz.
Hugo Boss and Mercedes-BenzHugo Boss and Mercedes-Benz

Kommentera »

Speak Your Mind

*

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO