HÅRSTYLISTUTBILDNING

Skarmavbild-2013-09-06-kl.-11.38.00

 

MAKEUP ACADEMY har startat ett samarbete med NOIR Stockholm, en av Sveriges mest prestigefulla hårsalonger. Det medför att vi numera kan erbjuda dig hårstylistutbildningar som håller absolut toppnivå!

Ta chansen att utbildas av Sveriges främsta hårstylister! Hans ”Hasse” Nilsson och Ida Högström! Hasse är en extremt skicklig tekniker kombinerad konstnär, vilket har fått honom att skapa lookar som burits av bl.a. Lady Gaga och Superstylisten Bea Åkerlund. Ida har parallellt med arbete för företaget (Noir) varit delaktig i år av modeveckor och plåtningar för bl.a. Elle Finland. Läs mer om dem här! http://www.makeupacademy.se/larare/

Lockas du av att arbeta som professionell hårstylist och skapa effektfull styling eller avancerade håruppsättningar? Vår utbildning passar dig oavsett om du är utan förkunskaper, har frisörutbildning eller är Makeup Artist som vill arbeta som Kombi (kombinerad Makeup Artist och Hårstylist). Det enda kravet vi ställer är att du har viljan att lära och har ett stort intresse för hår! Ta chansen att den 7:e oktober utbilda dig till hårstylist! Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar!

 

Kommentera »

Speak Your Mind

*

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO