Intresseanmälan

En intresseanmälan är INTE bindande.

Efter att vi har mottagit din anmälan, kontaktar vi dig och bokar ett möte.

Har du inte möjlighet att besöka oss sker en kontakt via telefon. Detta för att du som elev ska känna dig bekväm med oss och att vi som skola ska vara säkra på att du som elev går in i din utbildning till 100 %.

Vi ger allt vi har för varje elev och det är viktigt att du som söker hit är medveten om att detta är intensivutbildningar och är villig att jobba hårt.
När du har bestämt dig för att gå utbildningen får du ett bekräftelsemail som hälsar dig välkommen till din utbildning, och inom en vecka kommer du att få en första faktura på anmälningsavgiften. Denna ska vara betald inom 10 dagar för att du ska vara garanterad en plats. Efter att betalningen av anmälningsavgiften är gjord är anmälan bindande. Anmälningsavgiften ingår i totalpriset och betalas inte tillbaka vid avanmälan.

Ca 10 veckor innan kursstart får du ytterligare en faktura på resterande belopp. Denna faktura ska vara betald inom 30 dagar dvs. 6 veckor innan kursstart. Ev. avanmälning måste ske senast 8 veckor innan kursstart annars debiteras eleven med halvt belopp. Avanmälan senare än 6 veckor innan kursstart debiteras med fullt belopp. 2 veckor innan kursstart får du ett mail för att påminna dig om allt det roliga som väntar!

Du är välkommen att göra flera besök och återkomma så ofta du behöver med frågor.

Det är viktigt att du känner dig säker på ditt val av skola!
Välkommen!

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO