Hårstylistutbildning i Stockholm

Utbilda dig till hårstylist i Stockholm

MAKEUP ACADEMY  har ett exklusivt samarbete med NOIR Stockholm, en av Sveriges mest prestigefulla hårsalonger. Det betyder att vi kan erbjuda dig hårstylistutbildningar som håller absolut toppnivå!

UTBILDA DIG TILL HÅRSTYLIST

Lockas du av att arbeta som professionell hårstylist och skapa effektfull styling eller avancerade håruppsättningar?
MAKEUP ACADEMYs utbildning till hårstylist ger dig de förutsättningarna du behöver för att lyckas med att uppnå dina mål.

Vår utbildning passar dig oavsett om du är utan förkunskaper, har frisörutbildning eller är makeup artist som vill arbeta som Kombi (kombinerad makeup artist och hårstylist). Det enda kravet vi ställer är att du har viljan att lära och har ett stort intresse för hår. Vi arbetar på professionella dockhuvuden från Limagé, monterade på golvställ för att hålla toppkvalitet och ge alla samma förutsättningar.

MAKEUP ACADEMYs hårstylistutbildning hålls i Stockholm.

Efter dessa två veckor kommer du att ha en stadig grund att stå på för att ta dig an nya utmaningar och du kommer aldrig titta på hår på samma sätt igen!

Vi tillhandahåller alla redskap du behöver under kursens gång. I kursavgiften ingår även ett produkt-kit till ett värde av 9300kr!!
Stylingprodukter från Sebastian Professional värda 6,700 kr samt ett kit med verktyg och stylingredskap från GHD till ett värde av 2500 kr.

KURSSTART

Hårstylistutbildning Basic Foundation

2 veckor (dagtid 09-16)
5/6- 16/6 2017

Läs mer i kursplanen »

AVGIFT

Hårstylistutbildning Basic Foundation, 2 veckor
32,500 kr inkl. moms. I priser ingår anmälningsavgiften och ett produktkit till ett värde av 9300 kr!! Stylingprodukter från Sebastian Professional värda 6,700 kr samt ett kit med verktyg och stylingredskap från GHD till ett värde av 2,500 kr. Du har som elev även 10 % rabatt på backstager.se

NOIR          Sebastian Logo-sortBACKSTAGER_VITskuren

 

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO