Praktik

På MEHRENS ACADEMY får vi ständigt in uppdrag från branschen som vet att vi levererar professionella makeupartister. Vi sätter därför våra elever i direkt kontakt med kunder för att de ska komma ut på riktiga jobb istället för enbart praktik.

Vi får förfrågningar av många företag som vill arbeta med våra elever då de vet att de alltid levererar. Det gör att kunderna och företagen är återkommande. Vårt mål är att få ut våra elever på jobb och vi strävar efter att de ska kunna ta betalt för sitt arbete efter avslutad utbildning.

Våra elever har olika mål och vi arbetar individuellt med att varje elev ska uppnå dessa. Vill våra elever göra praktik så hjälper vi självklart dem med relevant kontakt i branschen.

MEHRENS ACADEMY har återkommande uppdrag så som Visningar för Årets Frisör, NK och Nordstan samt visningarna för Beckmans Collage of Design och Swedish Fashion Talents under Fashion Week. Till dessa visningar tar vi alltid med oss dedikerade elever som är utbildade på MEHRENS ACADEMY.

Som elev är du alltid välkommen tillbaka till skolan för att få hjälp att komma vidare efter utbildningen, få råd eller feedback på portfoliobilder. Eller varför inte bara titta förbi på en kaffe?

 

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO