Praktik

Vi arbetar med kvalitet när det kommer till elevernas praktik. Vi får förfrågningar av massor med företag som vill arbeta med våra elever. För att inte konkurera med modebranschen (det är viktigt för oss att de som är makeup artister och arbetar ska få bra betalt) har vi valt att jobba med företag och event där det är tydligt kommunicerat att det är praktik. Det kan vara tex. skolor som Beckmans Designhögskola, Bergs School of Communication, organisationer som Livstycket, men också VeckoRevyn Blog Awards, Let´s Dance, IDOL, ELLE-galan, Stockholm Fashion Week, The Local Firm, Weekday, Indiska, ACNE, Diesel m fl. där eleverna får komma ut och praktisera sina kunskaper genom att assistera andra makeup artister eller lärare från skolan.

Vi har den bästa praktiken av alla skolor i Sverige och detta beror på vårt stora kontaktnät och att våra elever levererar gång på gång. Våra kunder är återkommande.

Du som elev får åka ut på de uppdrag som kommer in under din kursgång. Skulle det mot förmodan vara så att vi inte skulle få in något uppdrag under kursens gång så hjälper vi dig så fort vi får in något som passar just dig. Det är dock viktigt att förstå att du själv måste visa bra resultat för att få komma ut på uppdragen och fortsätta hålla kontakten med oss efter utbildningen.

Vi jobbar hårt för våra elever även efter kursens avslut och de som är engagerade och verkligen vill jobba skickar vi ut på så många uppdrag vi kan.

Som elev är du alltid välkommen tillbaka till skolan för att få hjälp att komma vidare efter utbildningen, få råd eller hjälp med portfolion.

Varför inte bara droppa förbi på en kaffe?

Mirja och Maureen praktiserar på modevisningar för Top Model Event!

2 Elever skickades iväg tillsammans med en av våra lärare att praktisera på ett event för THE LOCAL FIRM!

Dilan fick praktisera på en presskonferens för Maybelline New York!

Stockholm Fashion Week

Backstage på Stockholm Fashion Week kryllar det av gamla elever!

Kolla in vår BLOGG. Här kan du följa allt som händer på skolan och se vilka praktikplatser eleverna får tillgång till!

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO