2017 - 03 - 27

NORDSTANS VISNING

I fredags och i helgen hölls Nordstans vår visningar i Göteborg och vi på Linda Mehrens MAKEUP ACADEMY ansvarade för all makeup under dessa dagar!
Tillsammans med elever som precis gått ut sin makeup artist utbildning i Göteborg gjorde vi en underbart fin vårmakeup på modeller och dansare för alla visningar och uppträdanden!
Det var totalt 10 visningar och mängder av människor som kom och tittade på märken som Lindex, Synsam,Cassels, Intersport och många andras vårkollektioner!

Vi gjorde en fräsch makeup som bestod av en naturlig bas full av lyster, med en mjukt brun skugga runt ögonen som vi markerade med en mörkare penna runt ögonfransraden och fadade ut. Vi jobbade med mycket highlight och en stor rouge för att få just den våriga känslan vi var ute efter till den här visningen. Till det la vi till ett färgat läppglans i ljusrosa!

Hår gjorde Kevin Murphy.
Modellerna kom från Scandinavian models.
Produktionen stod Stockholm Attract för.
Tack för ett otroligt fint utfört jobb tjejer!

 

This weekend Linda Mehrens MAKEUP ACADEMY did the makeup for Nordstans spring fashion shows together with newly finished makeup artist! 
We did a springy look with a highlighted base and a soft brown eyeshadow that we made intense with darker brown pencil around the corners and eyelashes. The blush was made bigger and soft to catch that fresh spring feeling. With this we had a pink glossy lip!