NYTT ELEVKIT 2016!!!

På Makeup Academy strävar vi alltid efter att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att komma ut i arbete. Därför är produkterna vi arbetar med något av det viktigaste för oss. Det är viktigt att få produktkännedom, men också lika viktigt att få med sig produkter från skolan som är användbara, fungerar, håller hög kvalitet och som makeup artisterna kan känna stolthet över när de packar upp inför modeveckan, TV-jobb eller en fotografering.

Vi är säkert den dyraste skolan i Sverige, men så gör vi också det bästa jobbet! Vi lägger ner själ och hjärta i varje elev och strävar alltid efter att vara ett stöd och ett bollplank för alla som någonsin gått hos oss, även efter utbildningen!

Nu välkomnar vi nya samarbetspartners till skolan, där du som elev får ett välfyllt kit av högsta kvalitet från världens främsta märken. När du kommer ut i arbete kommer du tas på allvar, du kommer smälta in bland erfarna proffs och känna dig trygg med att ha tillgång till världens bästa produkter!

Vi välkomnar BOBBI BROWN, TWEEZERMAN, BEAUTYBLENDER och NYX och ökar på sortimentet från BY TERRY, LAURA MERCIER
och M.A.C!

Hos oss får du allt du behöver för att känna dig trygg! Välkommen!

Bild1

 

 

2 Kommentera »

Comments

  1. Ranja Bulun Chekro says:

    Hej..
    Min dotter vill bli MUA och undrar hur man går tillväga… Vill veta kursstart samt pris på utbildningen

    • Hejsan! Gå in på http://www.makeupacademy.se och läs mer om utbildningen. Där hittar du priser och all information du behöver. Har du frågor så hör av dig till oss på 08-7231700 så hjälper vi dig gärna vidare. Nästa utbildningsstart är den 24 oktober. Där finns endast en plats kvar. Välkommen!

Speak Your Mind

*

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO