Lokalerna

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en utbildning i våra fantastiska lokaler i Göteborg och Stockholm!

Lokalen i Göteborg ligger i det snabbast växande området i Göteborg, centralt, innanför Vallgraven på Västra Hamngatan 20! En nyrenoverad lokal med specialdesignad ljussättning för makeup! Inspirerande inredning med stora speglar, microvågsugnar och diskmaskin för allas trivsel! Här finns det alltid kaffe och te för alla elever. På vår storbilds-TV ser du på modedokumentärer, visningar, bildspel och filmer. Bara ett stenkast från vår moderna lokal hittar du Göteborgs coolaste butiker! Här avnjuter du en lunch från de bästa Foodtrucks du kan tänka dig!
När du har tid över kan du bläddra i alla våra modetidningar och böcker eller bara ta det lugnt och hänga med oss!

Vår lokal i Stockholm är belägen centralt, på S:t Eriksgatan 96. Det är lätt att hitta hit och det är nära till allt.
Lokalen är toppmodern och har en ljussättning som är specialdesignad för att kännas som dagsljus, vilket är det bästa ljuset att lägga makeup i.
Vi har en fantastisk tapet från Christian Lacroix i taket och fantastiska modekollage på väggarna. Allt för att du ska bli så inspirerad som möjligt.
På vår storbilds- TV ser du modedokumentärer, visningar, bildspel och filmer.
Våra stolar kommer från ett svenskt företag och tillverkas i Sunne i Värmland. De är framtagna efter Bruno Mathssons forskningsarbete från Chalmers tekniska högskola och utformade för att avlasta rygg och nacke tillsammans med ett svankstöd för att ge bästa möjliga stöd under långa arbetspass.
Vi har ett nyrenoverat badrum endast för eleverna. Här finns ett stort kök med allt du behöver, där du kan sitta och koppla av under lunchen vare sig du har med dig matlåda eller köper hämtmat från det enorma utbudet av bra restauranger runt skolan. Här finns alltid kaffe och te för alla. Vi har mikrovågsugnar och diskmaskin för att göra allt så enkelt som möjligt för dig som elev.
Vi har ett stort sortiment av modetidningar och böcker som du kan förkovra dig i för att hitta inspiration till dina kommande uppdrag.
Välkommen att besöka oss, vi lovar att du kommer trivas!