Portfoliobilder

PORTFOLIOBILDER
Det absolut viktigaste för att få jobb efter utbildningen är dina bilder. För att kunna presentera dig för agenturer, produktionsbolag, TV, filmbolag och kunder behöver du kunna visa upp att du är proffs på det du gör. Därför lägger vi extra mycket energi på att du ska få med dig de bästa tänkbara bilderna till din portfolio härifrån!

I varje kurs får du som elev arbeta i 2 dagar med att skapa bilder till din portfolio. Du får jobba med professionella modeller från Sveriges främsta modellagenturer, Stockholmsgruppen och MIKAs Stockholm. Vi tillhandahåller en professionell modefotograf och även en hårstylist som gör att det enda du behöver koncentrera dig på är din makeup!
Vi arbetar också med retuschör för att nå bästa resultat! Du får se dina bilder både innan retusch och efter, för att lära dig hur professionell retuschering fungerar. En viktig process idag när vi arbetar med digitalt foto.
Vårt stora kontaktnät och vår erfarenhet av fotojobb och professionella studiodagar gör att eleverna går härifrån med fantastiska bilder! Varje elev får bilderna digitalt.

Här nedan ser du bilder från elevernas slutfotograferingar!