Samarbeten & Förmåner

Vi samarbetar med fantastiska företag som alla arbetar med skönhet i någon form.

M.A.C
Som elev på Linda Mehrens MAKEUP ACADEMY är du garanterad ett M.A.C  Studentkort! Kortet ger dig 20% rabatt i alla M.A.C butiker världen över.
NOIR
NOIR Stockholm, som är en av de största och bästa hårsalongerna i Sverige driver tillsammans med det lyxiga hårvårdsmärket Sebastian  hårstylistutbildningarna här på skolan! Sedan Noir Stockholm slog upp dörrarna har företaget blivit ett av landets ledande. Med en unik mix av hög modegrad, individualitet och teknisk skicklighet är Noir Stockholm erkända i hela norden. Noir Stockholm består av tre olika delar inriktade mot kund, frisörbransch och modebransch. Utbildning och utveckling är en viktig del av det Noir Stockholm står för, inte bara för den egna personalen utan även för andra inom branschen. Deltagarna i Noir Stockholms Art Team har var och en erfarenhet av modevisningar och modeplåtningar och tillsammans har teamet gjort åtskilligt uppskattade visningar, för att inte glömma Noir Stockholms kollektioner som är ett kreativt och utvecklande sätt att tillsammans ta företaget framåt med en stark sammanhållning.Hasse som leder utbildningarna tillsammans med Ida jobbar med storheter som tex. Bea Åkerlund och Lady Gaga!!!mpicaut500x500-WEBB

M Picaut är en effektiv hudvårdsserie för kvinnor och Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie. Samtliga produkter förenar det bästa från flera världar. Ingredienserna har en dokumenterad effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Bakom den nytänkande hudvårdsserien M Picaut står Mette Picaut som i över 20 år arbetat som modell över hela världen. www.mettepicaut.se Våra elever har 20% rabatt på sortimentet under utbildningen samt hela sortimentet på skolan att arbeta med.

OrganicBeauty

Makeup-artisten Linda Öhrström erbjuder våra elever 10% rabatt i sin webshop.
”Efter att ha jobbat som makeup-artist i 20 år bestämde jag mig för att rensa ut i sminkväskan och börja använda renare, ekologiska och naturliga produkter. Här i min shop säljer jag bara mina egna favoritmärken. Produkter som verkligen fungerar och som är snygga, rena och levererar resultat! Organic Beauty Shop by Linda Öhrström. Under åren har jag hittat många suveräna ekologiska produkter som jag vill att fler ska upptäcka och kunna handla på ett tryggt och enkelt sätt”.

ST Tropez
St.Tropez – from fake tan to fashion tan
St. Tropez är ett världsledande varumärke inom brun-utan-sol som skapar morgondagens trender och utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter.De mångfaldigt prisbelönta produkterna ger huden en naturligt gyllenbrun ton med fantastisk lyster.

beckmans_logo_sv
Använder sig av skolan och dess elever till deras visningar varje år, samt visningarna på Stockholm Fashion Week!

United Media Group
UMG, United Media Group, som är den största leverantören av säljpersonal till stora märken som tex. NYX, LÓreal och Maybelline erbjuder den främsta eleven i varje kurs (makeup artist utbildningen) ett stipendiet som ger denna elev möjlighet att komma ut och arbeta direkt som säljstöd, ambassadör eller konsulent vid deras uppdrag. Detta ger eleverna en möjlighet att påbörja sin karriär inom skönhet på flera olika plan.

mikas looks rund
Vi har en stark koppling till MIKAs Looks som är MIKAs Modellagenturs avdelning för makeup artister och hårstylister. MIKAs Looks föreläser alltid för eleverna om hur det är att arbeta som frilansande makeup artist och hur man jobbar mot en agentur. Dessa samtal är ett av de mest värdefulla och inspirerande för våra elever då de verkligen får en uppfattning om hur de ska gå vidare när de gått ut skolan.

SHR-logga NYstor
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig religiös eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.”
Vi håller oss uppdaterade på riktlinjer och regler inom hudvårdsbranchen
SHR strävar efter att utbildningar inom kosmetik och hudvård skall hålla högsta kvalitet, något som även är MAKEUPACADEMYS ambition.
Linda Mehrens och MAKEUPACADEMY har även varit delaktiga i att utveckla SM i Makeup tillsammans med SHR

idol
TV3 och MTG har använt sig av skolan för tex. hela produktionen av Project Runway.
Här fortsätter samarbetet nu också genom Top Model och Top Model mässan.

elle
Vi har de senaste tre åren även samarbetat med ELLE-galan där våra elever jobbar med makeupen för alla värdinnor och prisutdelare m fl.

ÖVRIGA SAMARBETEN

Beckmans