Veronica Lindqvist

Namn: Veronica Lindqvist

Kurs: 2, 2009

Yrke idag: Frilans make-up artist för MIKAs Looks

Stad innan kursstart: Karlskoga

Hemsida/agentur: MIKAs Looks

På vilket sätt fångade MAKEUP ACADEMY ditt intresse?
Tyckte att utbudet på bra och seriösa make-up artist utbildningar var dåligt, så jag hörde av mig till skönhetsredaktörerna på tidningarna ELLE och Glamour. Jag frågade dem vilken skola jag skulle välja om jag vill ha en seriös utbildning som kan leda till jobb som frilansande make-up artist inom mode branschen. De båda rekommenderade mig Linda Mehrens MAKEUP ACADEMY. Jag letade upp skolan och visste på en gång att detta var rätt utbildning för mig.

Vad uppskattade du mest med utbildningen?
Att skolan är branschinriktad och ärlig och visar på att hårt arbete leder till framgång.

Vad har du jobbat med efter du avslutade din utbildning?
Började som assistent åt Linda Mehrens på skolan och gick sedan vidare och blev huvudlärare tillsammans med Linda. Under tiden som jag arbetade på skolan, jobbade jag även som frilansade makeup artist vid sidan av. Nu jobbar jag heltid som makeup artist och är representerad av makeupagenturen MIKAs Looks.

På vilket sätt har skolan hjälpt dig in i yrkeslivet?
Jobbade med Linda i 3 års tid så hon har väglett och hjälpt mig mycket på min väg till mitt drömyrke att bli frilansande makeup artist på heltid.

Vad har du för framtidsplaner?
Att fortsätta jobba hårt och bli en av de absolut bästa!

veronica-jobb-1 veronica-jobb-2 veronica-jobb-3 veronica-jobb-4

Kommentera »

Speak Your Mind

*

STIPENDIER, ELEVER, PRAKTIK & PORTFOLIO