2016 - 10 - 21

VI REKRYTERAR!

Linda Mehrens MAKEUP ACADEMY söker ny Huvudlärare i Stockholm!

Vi söker nu en ny huvudlärare till skolan i Stockholm!

Om intresse finns vill vi gärna att du skickar oss ditt CV och ett personligt brev på info@makupacademy.se senast den 28e oktober. OBS! Gäller endast makeupartister.

TJÄNSTEN:
Vi söker en huvudlärare till en tjänst som startar den 9 januari 2017. Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar under våra pågående utbildningar, med möjlighet till vidare utveckling inom företaget.

I tjänsten är det du som utbildar eleverna och följer deras utbildning och framsteg. Du guidar dem i arbetet, håller i utvecklingssamtal och inspirationsdagar och peppar dem att utvecklas.

Du ser till att planera dagarna efter utbildningsplanen. Du får tillgång till vår utbildningspärm som innehåller all information du behöver. Utbildningsplan, tekniker, produktinfo mm.

För att komma in i rollen som lärare erbjuder vi dig en kort utbildning i hur vi arbetar med tekniker som utformats och leds av oss här på skolan.

För MAKEUP ACADEMY är det viktigt att du vill bli en del av vårt team och förstår vår strävan att alltid arbeta för elevernas bästa och att sätta dem i centrum. Vårt företag växer konstant och det är viktigt för oss att du följer med och engagerar dig i utvecklandet och ser detta som en del av ditt arbete.

Du arbetar måndag-fredag kl. 9-16 under utbildningsveckorna + en helg med slutfotograferingen per utbildningstillfälle.

EN VANLIG DAG kan starta med att du kommer in på jobbet och tar en kopp kaffe med kollegorna;) Kl. 09.00 startar lektionen där du först visar ett moment och sedan leder elevernas eget arbete under dagen. Du har lunchrast mellan 12-13. En lunch med kollegorna på plats eller vad du känner för. Lektionen och din dag är slut kl.16.00. Vissa dagar går du igenom elevernas uppgifter på morgonen, åker iväg på inspirationsdag eller följer med elever på praktik som modevisningar osv. Under de dagar då vi tar in gästlärare eller andra föreläsare kommer du att arbeta med projekt som rör utbildningen så som tex. produktinventering, förberedelse för fotografering, eget utvecklande, utbildningsplanering osv.

LÖN:

Lönemässigt går vi efter Handels kollektivavtals timlön för Skönhetsavtalet.

Intresserad, men inte heltid? Hör av dig ändå! Vi tittar gärna på andra möjligheter!

Maila oss på info@makeupacademy.se eller ring oss på telefon 08-723 17 00.

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG!
Linda, Johanna & Martin