Intresseanmälan

Är du intresserad av att studera på MEHRENS ACADEMY? Kul! Fyll i din anmälan här så kontaktar vi dig och bokar in ett möte i en av våra studios. Har du inte möjlighet att besöka oss så tar vi mötet via telefon. Detta för att du ska känna dig bekväm med oss och för att vi ska vara säkra på att du har motivationen och drivet som krävs för våra intensiva utbildningar.

VAD SKER NÄR JAG SKICKAT IN INTRESSEANMÄLAN?

När du skickat in din intresseanmälan så kontaktar vi dig inom fyra dagar och bokar in ett möte. Vi vill gärna träffa dig och se till att du får svar på alla dina frågor. Har du inte möjlighet att besöka oss på någon av våra två skolor så bokar vi ett telefonmöte. Det är först efter mötet som du bestämmer dig för om du vill gå hos oss.

VAD SKER NÄR JAG TACKAT JA?

När du tackat ja till utbildningen skickas en första faktura på anmälningsavgiften till dig tillsammans med ett välkomstbrev. Fakturan ska betalas inom 10 dagar om du vill vara garanterad en plats. Anmälningsavgiften ingår i totalpriset och betalas inte tillbaka vid en eventuell avanmälan

Cirka 10 veckor innan kursstart får du ytterligare en faktura på resterande belopp. Denna ska betalas inom 30 dagar, dvs 6 veckor innan kursstart. (Avanmälan senast 8 veckor innan kursstart debiteras med halvt belopp, senare än 6 veckor innan kursstart debiteras med fullt belopp). Två veckor innan kursstart får du ytterligare ett mail om allt det roliga som väntar.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Vi vill att du ska känna dig säker på att MEHRENS ACADEMY är det bästa valet för dig.

Välkommen!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com