Eurovision Song Contest!

Igår sändes första deltävlingen av Eurovision Song Contest på SVT. Jag är åter igen så otroligt stolt över att få se gamla elever göra ett fantastiskt jobb!Nere i Malmö har vi nu 4 stycken gamla elever som hela veckan arbetar med makeupen för Eurovision Song Contest, ni är grymma!

Dessa fantastiska, tidigare elever har vi på plats i Malmö:Emir Kapetanovic Huvudansvarig för både hår och makeup för hela Eurovision!Petra StenhammarConny BäckströmMauréne Tugavune
Det är alltid lika roligt och se att eleverna lyckas, och att man fäller en tår eller två betyder bara att jag är så mycket mer än stolt. Jag smällde av igår när jag såg makeuperna på TV! Fantastiskt, perfekt och grymt är bara några av de ord jag kan tänka på just nu!!!

No Comments

Leave a Reply

Välj månad