MELINDA PÅVÄG TILL MILANO!

Melinda utbildade sig hos oss i slutet på 2014, idag är hon påväg till Milano för ett 3-dagars jobb med en Dansk Agentur! Vi är så stolta att vi spricker!! Glädjen är minst lika stor för oss som för Melinda! (Om inte större!) Som tidigare nämnt, och vi kan säga det tusen gånger om.
Vi älskar att få följa våra tidigare elever och deras framgångar!
WE LOVE YOU!

Hej bästa Linda, Johanna och Martin!

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt flyg, och då tänkte jag på er och att detta inte skulle hända utan er!

Så jag kände att jag bara måste skicka iväg ett mail lite snabbt innan jag bordar, och tacka er igen för allt. (Skulle kunna tacka er tusen gånger och det skulle inte vara nog) 

Men nu är jag i alla fall påväg till Milano i 3 dagar, med en Dansk Agentur och jobba på en modeplåtning. Så kul och spännande samt nervöst. Men det är en väldigt stor och lärorik händelse för lilla mig och kunde inte vara mer glad.

Saknar fortfarande att gå till Makeup Academy varje morgon och träffa alla.
Hoppas ni har det bäst!

Kramar och bästa hälsningar, Melinda Forsberg 

Tags:
MILANO

No Comments

Leave a Reply

Välj månad